«سفاح الشروق»: الدم غرّق وشي وأنا بدبح مراتي.. ومسكت السكينة وبدأت أقطع رؤوس عيالي

«سفاح الشروق»: الدم غرّق وشي وأنا بدبح مراتي.. ومسكت السكينة وبدأت أقطع رؤوس عيالي
- النص الكامل
- تحقيقات النيابة
- قتل زوجته
- نص التحقيقات
- سفاح الشروق
- النص الكامل
- تحقيقات النيابة
- قتل زوجته
- نص التحقيقات
- سفاح الشروق
تنفرد «الوطن» بنشر النص الكامل لتحقيقات النيابة في واقعة «سفاح الشروق.. قاطع الرؤوس» كرم محمد عبدالراضي، الشاب الذي قتل زوجته وأبناءه الأربعة ثم فصل رؤوسهم عن أجسادهم يوم 9 سبتمبر 2018.
وقال «سفاح الشروق» في التحقيقات: «طلعت على البيت لقيت منال (زوجته) قاعدة بتتفرج على التليفزيون وفضيت شريط البرشام المنوم في «كولمن» المياه وبعد كده بدأت تشرب لغاية ما لقيتها راحت في النوم خالص والعيال ناموا كلهم».
وأضاف: «جبت السكينة ورحت ضربتها غزتين في رقبتها ولقيت الدم فار منها، وجه على وشي وهدومي ورحت مكمّل على رقبتها وفاصل راسها عن جسمها، وبعد ده ما حستش بنفسى غير أن أنا ابتديت أدبح العيال واحد واحد وهي نايمة وقطعت رقبتهم كلهم ورميت السكينة على الأرض جنبهم ومش فاكر التفاصيل بالضبط علشان أنا كنت مش حاسس بنفسي».
وتابع: «بعد كده رحت قلعت هدومي اللي فيها الدم فى الحمام واستحميت ولبست هدوم نظيفة ولقيت التليفون بتاع منال موجود، فخدته وقفلته ونزلت من البيت".
اقرأ النص الكامل لتحقيقات النيابة في واقعة «سفاح الشروق.. قاطع الرؤوس» على صفحات عدد «الوطن» غدًا.