برنامج "الكبسولة" يكشف دور الفرقة "95" الإخوانية في أحداث يناير 2011

برنامج "الكبسولة" يكشف دور الفرقة "95" الإخوانية في أحداث يناير 2011
عرضت الإعلامية أماني الخياط، خلال برنامجها "الكبسولة"، المذاع على فضائية "extra news"، فيديو يعترف من خلاله القيادي الإخواني أسامة ياسين، في مقابلة إعلامية مع الإعلامي الإخواني أحمد منصور، عن "الفرقة 95" في أحداث يناير 2011.
وقال "ياسين" خلال الفيديو: "الناس دي مش ساذجة، والناس دي وقفت بطولها ومحدش حماها، الناس دي على أسطح العمارات بيحموا الميدان"، فسأله المذيع، إيه هي الفرقة 95؟"، فرد عليه: "دول مجموعة من الشباب، اللي هما بعد تحديد العمارات اللي كانوا البلطجية فيها، طلعوا أسطح العمارات، وخلاص مش ناويين ينزلوا".
فقاطعه المذيع، قائلا: "لحمايتها وحماية الميدان"، فرد عليه القيادي بجماعة الإخوان الإرهابية قائلا: "بالضبط، تعلموا الدرس، بحيث أنهم كاشفين كوبري أكتوبر وما تحته وما فوقه، أي تحرك هما كاشفينه فبيحموا الميدان".
وقال القيادي الإخواني محمد البلتاجي "الناس مش سذج علشان ينزلوا من الأسطح دي، ولسة مفتش وقت عشان يشعروا بالأمان"، مستكملا: "بس لو شافوا دبابات على كوبري أكتوبر بتحميهم ودبابات من تحت بتحميهم ساعتها يتم طرح هذا الموضوع"، وانتهت المقابلة عند هذا الحد.