عمر كمال يبارك لـ حسن شاكوش على عودته للغناء: إنسان ناجح ومكسر الدنيا

عمر كمال يبارك لـ حسن شاكوش على عودته للغناء: إنسان ناجح ومكسر الدنيا
بارك الفنان عمر كمال، لصديقه حسن شاكوش، على عودته من جديد للغناء، والحصول على كارنيه نقابة الموسيقيين وتصريح الغناء.
عمر كمال لـ شاكوش: إنسان ناجح مكسر الدنيا
نشر «كمال» منشور عبر صفحته بـ«فيسبوك»، وعلق عليه قائلا لـ شاكوش: «حسن شاكوش، إنسان ناجح ومكسر الدنيا، ومفيش فرح أو حفلة أو أى مناسبة في الوطن العربي تنفع من غير أغانيه اللى ياما فرحنا بيها.. حسن شاكوش رجع تانى للشغل واللايف، بعد وقف 10 شهور كاملين.. ومتاح في أي وقت للشغل.. ربنا يكرم الناس كلها ويرزقهم، ومحدش أبدًا يشوف ضرر في أكل عيشه.. ألف ألف مبروك يا حسن، لأنك بجد تستاهل كل خير، ووشك حلو على ناس كتير وأنا أولهم».
عمر كمال لـ شاكوش: تستاهل كل خير
من المقرر أن ييحي حسن شاكوش أولى حفلاته الغنائية، اليوم، بعد قرار العودة، في أحد الملاهي الليلية الخاصة بمركب بمنطقة الزمالك، في تمام الساعة العاشرة مساء، وسيشارك شاكوش فى الحفل اثنان دي جي وهما بوب وديبو.
نقابة المهن الموسيقية، كانت أصدرت بيانا، عن نتيجة الطعن الذى تقدم به شاكوش، وقررت فيه الاكتفاء بفترة العقوبة التى ظلت لمدة 10 اشهر على شاكوش على ان يلتزم خلال الفترة المقبلة ولا يقع فى مشاكل جديدة حتى لا يكون العقاب اكبر من ما فعله
يذكر أن حسن شاكوش وعمر كمال كانا قد قدما سويا واحدة من أهم الاغنيات المصرية التى طرحت خلال السنوات الماضية وهي أغنية «بنت الجيران».