ابنة نادية العراقية في ذكرى ميلاد والدتها: «مش مستوعبة إنك خلاص مشيتي»

ابنة نادية العراقية في ذكرى ميلاد والدتها: «مش مستوعبة إنك خلاص مشيتي»
- نادية العراقية
- الفنانة نادية العراقية
- مي محروس
- أدهم محروس
- وفاة
- نادية العراقية
- الفنانة نادية العراقية
- مي محروس
- أدهم محروس
- وفاة
وجهت مي محروس، ابنة الفنانة نادية العراقية، رسالة مؤثرة لوالدتها في ذكرى ميلادها عبر حسابها الشخصي بموقع «فيس بوك».
ونشرت مي محروس فيديو يجمع بينها ووالدتها، وعلقت عليه قائلة: «ماما أول عيد ميلاد ليكي متبقيش جنبنا ومعانا، أكيد انتي دلوقتي في الجنة ومبسوطة مع الملائكة وتيتا وجدو واخواتك.. كان نفسي أقولك كل سنة وانتي طيبة وأبوسك وأحضنك واعملك مساچ زي ما كنتي بتحبي».
وأضافت: «والله يا ماما أنا مش مستوعبة إنك خلاص مشيتي وسبتينا، من غيرك اتكسرنا، من غيرك يا أمي أنا فعلا مش قادرة أعيش من غيرك، أنا عايزاكي وعايزة أشوفك بس عارفة إنه مينفعش؛ لأنك عند ربنا الرحمن الرحيم، وأكيد مبسوطة، شكرا يا ماما على كل لحظة عشتيهالنا وعلى كل لحظة ضحكتينا وطبطبتي علينا، أنا بحبك أوي بجد يا روحي .. دايما كنتي بتحمينا وحتى لما مشيتي بتحمينا.. أنا بحس بيكي حواليا وبحس بأنك بتطبطبي علينا، الحمدلله ربنا مصبرنا بس احنا موجوعين أوي يا ماما، محدش فينا مستوعب، احنا حاسين إنك مسافرة زي كل مرة وراجعة تاني وسطنا».
وتابعت مي محروس: «عمري ما كنت أتخيل إني هكتب كده ولا إني هحس الإحساس الصعب ده، كنت دايما واثقة إنك هتفضلي عايشة وربنا هيفتكرني قبلك، بس ربنا أراد حاجة تانية الحمدلله، ماما الله يرحمك ويكرمك بجنته وسامحيني على أي حاجة، كل سنة جاية وانتي في الجنة وبين إيدين ربنا.. بحبك وتعاليلي في الحلم أشوفك».
أدهم محروس ابن الفنانة نادية العراقية ينعي والدته
كما حرص أدهم محروس، ابن الفنانة نادية العراقية، التي رحلت عن عالمنا منذ أسبوع متأثرة بمضاعفات فيروس كورونا، على زيارتها في قبرها، وإهدائها الورود وأنواع السوشي التي كانت تعشقه، وقرأ عددا من الآيات القرآنية على قبرها، داعيا لها بالرحمة والمغفرة.
ورحلت عن عالمنا الفنانة نادية العراقية منذ أسبوع بعد صراع مع مضاعفات فيروس كورونا؛ إذ عانت من نقص الأكسجين، وحجزت في الرعاية لمدة أسبوعين لتلفظ أنفاسها الأخيرة صباح الأحد قبل الماضي عن عمر يناهز الـ58 عاما.