روان بن حسين تطلق أول أغنية في مسيرتها بعنوان «كان يا ما كان» «فيديو»

كتب: محمود الرفاعى

روان بن حسين تطلق أول أغنية في مسيرتها بعنوان «كان يا ما كان» «فيديو»

روان بن حسين تطلق أول أغنية في مسيرتها بعنوان «كان يا ما كان» «فيديو»

أطلقت الفنانة روان بن حسين أول أغنية لها تحت عنوان «كان يا ما كان» حصريًا، عبر قناتها الرسمية على يوتيوب، ذلك في يوم المرأة العالمي، وهي الأغنية التي أصرت على تصويرها في لبنان، إيمانًا منها ببلد الجمال والجبال الخضراء رغم كل الظروف القاهرة التي مرت بها.

روان بن حسين تصور أغنيتها الجديدة في بيروت

أغنية روان بن حسين، من كلمات الشاعر عمرو المصري، ألحان سامر أبو طالب وتوزيع عمر إسماعيل، أمّا الكليب فهو تحت إشراف المخرج ريشا سركيس وتوزيع شركة وتري. 

وعن الأغنية قالت روان بن حسين في بيان «عندما مررت بتجربة الانفصال كانت الموسيقى ملجئي الوحيد الذي يمدني بالقوة، اليوم هو أسعد أيام حياتي في مسيرتي المهنية، فقد قمت بتسجيل أول أغنية لي لأقول وأعبر عن كل ما في قلبي!».

روان بن حسين: يوم تسجيل الأغنية أجمل يوم في حياتي

وأضافت: «غالبًا ما تقودنا وسائل التواصل الاجتماعي إلى الاعتقاد بأننا نعيش حياة مثالية، خالية من الهموم والمشكلات وأنه يجب علينا أن نكون بأعلى درجات الرفاهية، ولكن اليوم أريد أن أكون السند لجميع النساء اللواتي يعتقدن بأن عليهم الاستمرار في علاقة تضر صحتهم النفسية لمجرد الخوف من نظرة المجتمع المرتبطة بـ«مطلّقة»، وأنا أقول: «أحبي نفسك أولًا وأنت تستحقين الحب». 

وتقول كلمات الأغنية 

في أو ما فيش

دي حاجة متخصنيش

اتعودت أنا مشتكيش

ومقولش حاجة عني

كان ياما كان

كنت بحكيلك زمان

قلبي موهوم بالأمان

بعلن دلوقتي أني

بتخلى أنا عن أي حاجة كانت ربطاني بيك

والله ما هيصعب عليا الدمعة اللي في عنيك

وبحق منا ضيعت عمري ووقت كبير عليك

بدعي يارب أشوف في يوم اللي فيا فيك

أنا خدت إيه من حبي ليك غير أني وجعت قلبي

وجيت عليا كتير عشانك واستحملت تعبي

كان رد فعلك ضد فعلي وعنك بتدافعلي

خلصت حكايتك النهاردة وفيك فوضت أمري

مين حب مين

ومين ضحى بحياته سنين

وشوفت إحنا وصلنا لفين

بسببك ياللي قلبك مات

إنسان جديد

عايش جنبي لكن بعيد

مش ده اللي أنا حبيته أكيد

وأنسى مافيش بينا حكايات


مواضيع متعلقة