يسرا: «نصحت هيثم أحمد زكي ما يبقاش زي أبوه»

كتب: محمد عزالدين

يسرا: «نصحت هيثم أحمد زكي ما يبقاش زي أبوه»

يسرا: «نصحت هيثم أحمد زكي ما يبقاش زي أبوه»

قالت الفنانة يسرا إنها  نصحت الفنان الرحل هيثم أحمد زكي بعد وفاة والده ببعض الأشياء التي لا يجب أن يأخذها من والده، لافتة إلى أن هيثم أحمد زكي كان لديه أخلاق وأدب لا مثيل لهما، معقبة: «هو مبيردش على التليفون زي والده».

وروت يسرا، خلال لقاء ببرنامج «سهرانين»، المذاع على شاشة قناة «ON»، ويقدمه الفنان أمير كرارة، موقفا مع الفنان الراحل أحمد زكي قائلة: «يا خبر على خفة دم أحمد زكي وجدعنته، في فيلم (البداية) إخراج صلاح أبوسيف، مكنش فيه موبايلات، فلقيت أستاذ صلاج جاهين يكلمني الساعة 7 صباحا عشان أصحى لأن كاميرتنا الساعة 8 وكنا بنسافر لما بعد دهشور، فكان يقولي هصحي أحمد ويفوت عليكي ياخدك وتروحوا».

وتابعت: «كل يوم أحمد كان يجي ياخدني، وفي يوم كان متضايق، فكل واحد كان قاعد في مكان التصوير في خيم، فكنت عاوزة أنكشه، فعليت صوتي وقولت (عالية اندهي للاستاذ أحمد يجي ياكل يجي، ولو مش عاوز عنه ما جه) لقيته راح فتح الخيمة ودخل عليا زي المجانين وقالي بصوت عالي (بتقولي إيه؟؟) فقولتله مالك فيه إيه فرد عليا مش فاكر كنت زعلان من إيه».

وعبّرت الفنانة يسرا عن اشتياقها لوالدتها، قائلة «واخدة منها كل حاجة حتى المرض، كانت طيبة بشكل غير عادي، لو مثلا أصحابي مسألوش عليها، تلاقيها بتكلم كل واحدة، أحن حاجة على وش الأرض، مفيش حد بيعوض الأم، وكل لما توحشني بروح أزورها، وفي عيد ميلادي روحتلها، قولتلها مش عارفة أعمله من غيرك، أنا بعد أمي فيه حاجة رايحة مني ومش عارفة أرجعها، عمري ما رجعت زي ما كنت».

وسردت «يسرا» تفاصيل ولادتها، قائلة إن والدتها كانت تشاهد في السينما فيلم «لحن الوفاء» هي وأخواتها، وأثناء عودتها للمنزل في التاكسي، شعرت بآلام الولادة، «روحت البيت وقالت لجدتي البيبي بيقع مني، قالتلها إنتي بتولدي مش البيبي بيقع منك يا حبيبتي، فراحت المستشفى، أنا اتولدت الساعة 4 الصبح».

وتواصل الفنانة يسرا، تصوير باقي مشاهدها في مسلسل «حرب أهلية»، الذي تخوض من خلاله السباق الرمضاني المقبل، وعلمت «الوطن»، أن البحث لا يزال جاريا عن اسم آخر، ليجري وضعه للعمل بدلا من الاسم الحالي، وهو «حرب ناعمة».


مواضيع متعلقة