محمد الشرنوبي: السوشيال ميديا مؤذية وفيها ناس قاصدة تهدمك

محمد الشرنوبي: السوشيال ميديا مؤذية وفيها ناس قاصدة تهدمك
- محمد الشرنوبي
- يسرا
- الفنانة يسرا
- السوشيال ميديا
- سهرانين
- محمد الشرنوبي
- يسرا
- الفنانة يسرا
- السوشيال ميديا
- سهرانين
قال الفنان محمد الشرنوبي، خلال استضافته مع الفنانة يسرا، إن السوشيال ميديا بالنسبة له مجرد وسيلة تواصل ودعاية كما أنه يتعامل معها ببال طويل، وهناك من يعلق بكلام جارح للغاية لا يستطيع شخص تحمله، «أنا بقرا الكومنتات، بس مش كلهم، وبتابع التعليقات السلبية المحترمة، بتعلم منهم، لكن فيه واحد قاصد يهدمك».
من جانبها، قالت يسرا خلال استضافتها مع «الشرنوبي» ببرنامج «سهرانين»، المذاع على شاشة قناة «on»، ويقدمه الفنان أمير كرارة، إن السوشيال ميديا وسيلة للأذى، «فيه أذى منه، منسبش عمرنا يروح في السوشيال ميديا، بس منقدرش نبعد، فلازم الواحد يوزن، وبنبسط لما حد يقولي حاجة حلوة، بس مش برد، بشتري دماغي أوي».
وتابعت «يسرا»، «فيه ناس أنا معرفهاش يردوا غيبتي في ثانيتها، فيه ناس ربنا بيحطهوملك في السكة عشان يدافعوا عنك، فيه ناس بتكرهني بس قليلين، وكفاية الحب الكبير اللي عايشة بيه، دة أكتر حاجة معيشاني مرتاحة، لأن بعرف أحب الناس».
ويستعد محمد الشرنوبي حاليًا لتصوير فيلم جديد والذي يعد أولى بطولاته السينمائية ويحمل بشكل مبدئي حتى اللحظة اسم «الفنار» بالاشتراك مع عدد من النجوم الشباب، تأليف وإخراج شريف نجيب.
ويعد فيلم «بنات ثانوي» آخر الأعمال السينمائية التي شارك فيها محمد الشرنوبي، وعرض عام 2020 بطولة مشتركة مع عدد من نجوم الشباب أبرزهم مي الغيطي، جميلة عوض، هدى المفتي، هنادي مهنا، مايان السيد، تأليف أيمن سلامة، إخراج محمود كامل.
ومن الأفلام التي شارك فيها محمد الشرنوبي «الماء والخضرة والوجه الحسن» مع ليلى علوي، منة شلبي، باسم سمرة، وفيلم «السفاح» مع هاني سلامة، خالد الصاوي، نيكول سابا، وفيلم «عائلة ميكي» مع لبلبة وأحمد فؤاد سليم.